VELKOMMEN - om mig
 
 
 

VELKOMMEN - om mig

 
Mit navn er Betina Zedelfune.
Jeg er autoriseret fysioterapeut fra Ergo- og Fysioterapeutskolen i Århus i 1994.
Fysioterapi har til formål at forebygge og behandle sygdomme og lidelser i kroppen. ”Vi holder mennesker i bevægelse”
De første 8 år var jeg ansat på et sygehus med forskellige patientgrupper og de sidste 17 år har jeg arbejdet med mit fag indenfor psykosomatikken, som selvstændig med egen klinik.
Jeg har bred erfaring og kendskab til de sygdomme og symptombilleder, der præger et moderne menneskes liv.
Jeg har speciel interesse for dybdemassage og er uddannet relationel biologisk traumeterapeut ved Ulla Rung Weeke fra 2005-13. For mig giver denne tilgang meget mening, da jeg tror på at krop, psyke og spiritualitet er uadskillelige. Der er en flydende overgang mellem dem og alt hænger sammen og påvirker hinanden. Det giver mange vinkler til en given problematik og også forskellige løsninger til at afhjælpe smerter og gener uanset om de er fysiske eller psykiske og på en måde som gøres individuelt og helt tilpasset den enkeltes behov og præferencer.

En dejlig oplevelse vil i kroppen mærkes som velbehag, og kan få eventuelle smerter til at føles mindre selvom om grunden til dem er fysisk. Omvendt kan smerter gøre os irritable og uligevægtige.

For at vi kan leve det liv vi ønsker med kvalitet og velvære har vi behov for, at vores krop og psyke fungerer uden smerte, og i forståelse for de reaktioner og gener vi af forskellige årsager må føle.
Der er mange måder at opnå dette ved – efter ønske og temperament – har du brug for hjælp kan et godt bud være velværeterapi.
Jeg har forståelse for kroppens reaktioner og handlingsmønstre, og vil gerne i samarbejde med dig afdække og hjælpe med forståelse og behandling af dit problem.

Målet er at afhjælpe årsagen til dine smerter og/eller gener, og selvfølgelig lindre symptomerne undervejs.
Du får kvalificeret behandling og en fyldestgørende vejledning i, hvor du selv bedst kan sætte ind i forhold til smerter og/eller gener.
Jeg lægger vægt på, at du kender årsagerne til din problematik; kender dine kompetencer og får redskaber til selv at håndtere dine problemer.
Velværeterapi er traditionel fysioterapi med fokus på det hele menneske og. nærvær i behandlingen og samtale. Alt tilpasset hver enkelt menneskes problematik og temperament.
Klinikken ligger i rolige omgivelser – her er kun en kunde af gangen, så der er ro og god tid til dig.
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Betina Zedelfune.


 

 
Velværeterapi - v. fysioterapeut Betina Zedelfune - Grimsbrovej 5 - Todbjerg - 8530 Hjortshøj - Tlf.: 40440644