DYBDEMASSAGE


Berøring stimulerer kroppens sanser og der frigives oxytocin, et hormon der giver afspænding, ro og behag.
Dybdemassage er en metode til at fremme fysisk og psykisk velvære samt give balance i kroppen.

• Løsner og afspænder muskulaturen så blodet kan strømme frit, og bringe liv og næring til kroppen samtidig med at det ”brugte liv” vaskes bort.
• Løsner muskulatur, der smerter på grund af anspændthed eller uforløste oplevelser eller følelser.
• Giver bedre bevægelighed og frihed i kroppen.
• Giver varme og meget nærvær i kroppen.
•        En rolig og afspændt krop giver en god og energigivende søvn.
• Giver balance mellem musklernes spænding og dermed balance i kroppens holdning.
• Du får et fysisk og psykisk overskud så du lettere kan håndtere stressede situationer.
• Du får større bevidsthed om din krop og dit sind så du lettere undgår overbelastning.

Det er en meget grundig massage, der tager udgangspunkt i at muskler, led og psyke arbejder afhængigt af hinanden, og påvirker hinandens funktion.
Jeg arbejder med hele kroppen – ser skelettet som en gine, hvor musklerne er beklædningen – ser balancen mellem forside/bagside, højre-/venstre side, overkrop/underkrop, hjerne/hjerte.
 
Kroppen er fantastisk til at tilpasse sig og skabe balance. Med et intakt nervesystem vil den altid gøre, at hoved og øjne er i midtstilling og vater.
Er der en vægtforskydning til det modsatte ben efter en ankelskade, vil kroppen kompensere ved at trække mod modsatte side, og på sigt kan det give smerte problemer her. Selvom anklen er helet kan kroppen have brug for hjælp til at finde sin balance fra fødderne igen.
Et hofteled, der ikke sidder helt som det skal, giver et skævt muskeltræk op til skulder og nakke, og kan give smerter eller gener her. På sigt afhjælpes de ved at hoften hjælpes på plads igen.
Afhængig af hvem, der bor i kroppen, afhængig af gener, fysisk aktivitet, psykisk balance, vil kroppen have sine forskellige måder at reagere på og kompensere for overbelastning i fysikken og psyken. Dybdemassage er direkte, konkret tilgang til ubalancer i kroppen på alle planer, og giver god mulighed for at afhjælpe smerter og gener i både krop og sind.
Dybdemassage kan give mening for alle mennesker uanset alder og køn.