VELKOMMEN - om mig > BEHANDLING OG SAMTALE
 
 
 

BEHANDLING OG SAMTALE


Et problem hvad enten det er af fysisk eller psykisk karakter/oprindelse kommer til udtryk både fysisk og psykisk. Vægten ligger forskelligt afhængig af den enkeltes persons krop og psyke, tidligere erfaringer, belastninger – arbejdsmæssigt, kropsligt, socialt, eventuel skade og andre livsomstændigheder.
 Kroppen vil altid prøve at undgå smerte og helbrede sig selv – nogen gange kan den selv og nogen gange har den brug for støtte og hjælp udefra.
Hvis problemet ikke bliver afhjulpet kan der være kommet flere årsager til smerter, da kroppen og psyken naturligt forsøger at kompensere for at undgå smerter og derfor kan komme til at lave smertende ubalancer.
Har du haft smerter og gener gennem længere til vil du ofte opleve at din psyke og dit sociale liv bliver påvirket.
Jeg bruger dybdemassage som tilgang til en problematik og kroppen som udgangspunkt. Undervejs i behandlingen taler vil om hvilke årsager, der er til problemet og de muligheder du har i dit liv til mest virkningsfuldt og mindst krævende at lindre og imødegå smerter og gener. Det kan være udvalgte øvelser, arbejdsstillinger og af personlig karakter.
Det er ikke usædvanligt, at du har tænkt årsager og løsninger selv, men det giver sikkerhed at vende det med en professionel.
Det kan være en hjælp og på sigt giver større sikkerhed, tillid og tro på dine egne antagelser og kompetencer i at forstå og give din krop rum og mulighed for at helbrede sig.
Der kan være årsager og løsninger, der er af personlig karakter – krop og psyke er uadskillelige. Der kan være udvalgte øvelser, udspænding, ændring af arbejdsstillinger og personlige/følelsesmæssige øvelser.

Det kan være en fordel, at jeg står udenfor dit personlige liv, og måske kan se en given situation fra en anden vinkel og i en anden sammenhæng. Det kan gøre det nemmere at vurdere hvilke løsninger, der gør den samlede situation mere overskuelig.
Som fysioterapeut har jeg altid tavshedspligt.
 

 

 
Velværeterapi - v. fysioterapeut Betina Zedelfune - Grimsbrovej 5 - Todbjerg - 8530 Hjortshøj - Tlf.: 40440644